Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Over ons

B&V Raadgevend Ingenieurs is een bouwkundig en constructief adviesbureau met een stevig fundament in Amsterdam en omgeving. Wij helpen u om ideeën op het gebied van woningbouw- én utiliteitsbouw te verwezenlijken. Dat is onze kracht!

B&V richt zich op een breed werkveld binnen de sectoren  Bouwkunde en Constructies. Door de combinatie van bouwkundige en constructieve kennis onder één dak hebben wij ons ontwikkeld tot een allround en slagvaardig adviesbureau. Wij vertalen conceptuele ideeën in concrete en realiseerbare bouwplannen. Dit doen we samen met architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers, makelaars en ook particulieren.

B&V adviseert u graag in de ideefase van het bouwontwerp. Dit leidt tot snelle, passende en soms verrassende technische oplossingen en materiaalgebruik! Vervolgens gaan wij graag met uw bouwontwerp aan de slag. Wij maken de benodigde bouwtekeningen, funderings- en constructieberekeningen en een realistische inschatting van de bouwkosten. Aansluitend verzorgen wij de aanvraag voor de benodigde exploitatie- of omgevingsvergunningen.

B&V ontzorgt en helpt u bij het realiseren van uw bouwplannen. Naast bouwkundig en constructief advies kunt u bij ons ook de bouwbegeleiding van uw project neerleggen. Wij kunnen voor u de juiste aannemers selecteren en vervolgens in een toezichthoudende rol borgen dat de bouw wordt uitgevoerd naar het oorspronkelijke idee met grip op tijd en kosten.

Binnen B&V worden wij gedreven door de liefde voor het vak en de uitdaging elke opdracht tot een goed einde te brengen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij voor onze opdrachtgevers een betrokken en betrouwbare partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bouwkundig en constructief

Betrouwbare partner

Kennis van wet- en regelgeving

Sterk in binnenstedelijk bouwen

Amsterdam en omgeving

Ing. Hans v.d. Berg

Bouwkundige

E-mail naar Hans

Ing. Denis de Vos

Constructeur

E-mail naar Denis

Patrick Lak

Ing. Alexander Mul

Tekenaar/ Projectleider

E-mail naar Alexander

Ing. Hans Tabak

Tekenaar/ Projectleider

E-mail naar Hans

Dominique Riethoff

Bouwkundige

E-mail naar Dominique

Merve Cakir

Administratie

E-mail naar Merve