Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)

Brandveiligheid & vluchtplannen

Splitsingsvergunningen

Sloopwerkzaamheden

Ontwerptekening / planuitwerking

Bouwaanvraagtekeningen

Bestektekeningen

Werktekeningen

Detailtekeningen

Splitsingstekeningen

Bouwkundige planuitwerking

B&V Raadgevend Ingenieurs kan uw bouwkundige planuitwerking verzorgen. Door de combinatie van bouwkundige en constructieve kennis onder één dak kunnen wij projecten integraal benaderen en slagvaardig opereren. Wij zijn in staat om in korte tijd kwalitatief hoogwaardige bouwkundige planuitwerkingen te maken. Dit resulteert in een soepel verloop van uw project vanaf de vergunningsaanvraag bij officiële instanties tot aan de uiteindelijke oplevering van het bouwproject.

De bouwkundige planuitwerkingen omvatten een breed pallet aan diensten. Van uiteenlopende vergunningsaanvragen, het vervaardigen van bouwkundig tekenwerk op diverse niveaus, opstellen van Stabu-bestekken, toetsing aan het bouwbesluit en het maken van onderhoudsplannen tot aan realistische kostenramingen.

Deze werkzaamheden worden binnen ons bureau uitgevoerd of in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde ketenpartners. Dit zijn (bouwkundig) ingenieurs, constructeurs, architecten of objectieve kostendeskundigen. Het borgen van objectiviteit en kwaliteit in de adviezen staat voor ons bovenaan. Wij worden dan ook door onze vaste relaties beschouwd als een betrouwbare partner.

B&V Raadgevend Ingenieurs is uw partner in alle fasen van het bouwproces en ondersteunt u graag bij de bouwkundige planuitwerking. Wij helpen u graag uw ambitieuze plannen te realiseren met grip op planning, kosten en kwaliteit. Bekijk de portfolio pagina voor meer informatie over onze recent uitgevoerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op!