Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Betonconstructies

Staalconstructies

Houtconstructies

Funderingsconstructie berekeningen

Werktekeningen verzorgen

Hersteltechnieken

Materiaalkeuzes

Begeleiding bij de uitvoering

Constructie en funderingsherstel

B&V Raadgevend Ingenieurs heeft de expertise in huis voor constructie en funderingsherstel, met name in het werkgebied Amsterdam en omgeving. In combinatie met onze bouwtechnische kennis kunnen wij een bouwproject integraal benaderen en slagvaardig opereren.

De afdeling Constructies verzorgt constructieve adviezen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Met ons werkgebied in Amsterdam en omgeving hebben wij veel knowhow opgebouwd van constructie en funderingsherstel in binnenstedelijke gebieden. Wij kunnen uw constructieberekeningen en constructietekeningen verzorgen voor onder andere betonconstructies, houtconstructies en staalconstructies.

Funderingsherstel advies is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door onze ruime ervaring in Amsterdam kunnen wij u adviseren over de uiteenlopende funderingshersteltechnieken. Onze allround dienstverlening maakt dat wij hier breed inzetbaar zijn. Van het verzorgen van werktekeningen, funderingsconstructie -berekeningen (inclusief tafelconstructies), advies in materiaalkeuzes en hersteltechnieken tot aan de begeleiding bij de uitvoering van het funderingsherstel.

B&V Raadgevend Ingenieurs is uw partner in alle fasen van het bouwproces. Wij adviseren u dan ook graag op het gebied van constructie en funderingsherstel. Bekijk de portfolio pagina voor meer informatie over onze recent uitgevoerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op!