Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Van ontwerp naar concreet technische oplossingen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, transformatie en restauratie;

Ondersteuning op gebied van:

Bestemmingsplanonderzoeken

Haalbaarheidsstudies

Programma van Eisen

Wet- en regelgeving

Binnenstedelijk bouwen

Materiaalkeuzes

BijnaEnergieNeutraalBouwen (BENG)

Bouwkundig en constructief advies

B&V Raadgevend Ingenieurs geeft bouwkundig en constructief advies op maat. Wij vertalen ideeën in de ontwerpfase naar technisch uitvoerbare oplossingen. Samen met onze kennis van de geldende wet- en regelgeving, binnenstedelijk bouwen en uiteenlopende bouwtechnieken hebben we dan ook in vele bouwprojecten succesvol mogen adviseren. Dit doen wij direct voor de eindopdrachtgevers alsook voor gerenommeerde architecten en aannemers.

B&V Raadgevend Ingenieur heeft een stevig fundament voor bouwkundig en constructief advies in Amsterdam en omgeving. Daardoor hebben wij veel relevante kennis en ervaring in huis met uiteenlopende bouwprojecten en bouwtechnieken in de regio. Naast bouwkundig en constructief advies geven wij graag advies op het gebied van bestemmingsplan onderzoeken, haalbaarheidsstudies, Programma van Eisen, wet- en regelgeving, binnenstedelijk bouwen, Bijna Energie Neutraal Bouwen (BENG) en in materiaalkeuzes.

Ons bouwkundig en constructief advies in de ontwerpfase leidt vaak tot vernieuwende inzichten en oplossingen voor alle betrokken partijen. Onze knowhow vertaalt zich veelal in een soepel verloop vanaf de vergunningsaanvraag bij de officiële instanties tot aan de oplevering van het bouwproject. Een goede voorbereiding en ons deskundige advies voorkomt onvoorziene bouwkosten en ongewenste vertragingen in de uitvoering.

B&V Raadgevend Ingenieur is dan ook uw partner in alle fasen van het bouwproces. Wij helpen u graag uw ambitieuze plannen te realiseren. Hier richten wij ons graag op de technische realiseerbaarheid met grip op planning, kosten en kwaliteit van uitvoering. Bekijk de portfolio pagina voor meer informatie over onze recent uitgevoerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op!