Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Van ontwerp naar concreet technische oplossingen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, transformatie en restauratie;

Ondersteuning op gebied van:

Bestemmingsplanonderzoeken

Haalbaarheidsstudies

Programma van Eisen

Wet- en regelgeving

Binnenstedelijk bouwen

Materiaalkeuzes

Bouwtechnisch en constructief advies

B&V Raadgevend Ingenieurs geeft bouwtechnisch en constructief advies op maat. Wij vertalen ideeën in de ontwerpfase naar technisch uitvoerbare oplossingen. Samen met onze kennis van de geldende wet- en regelgeving, binnenstedelijk bouwen en uiteenlopende bouwtechnieken hebben we in vele bouwprojecten succesvol mogen adviseren. Dit doen wij direct voor de eindopdrachtgevers alsook voor gerenommeerde architecten en aannemers.

B&V heeft een stevig fundament in Amsterdam en omgeving. Wij hebben kennis en ervaring in huis met uiteenlopende bouwprojecten en bouwtechnieken in deze regio. Naast de bouwtechnische en constructieve kant geven wij graag advies op het gebied van bestemmingsplanonderzoeken, haalbaarheidsstudies, Programma van Eisen, wet- en regelgeving, binnenstedelijk bouwen en in materiaalkeuzes.

Het bouwtechnische advies in de ontwerpfase leidt vaak tot vernieuwende oplossingen en inzichten voor alle betrokken partijen. Onze knowhow vertaalt zich veelal ook in een soepel verloop vanaf de vergunningsaanvraag bij de officiële instanties tot aan de oplevering van het bouwproject. Een goede voorbereiding en ons deskundige advies voorkomt onvoorziene bouwkosten en ongewenste vertragingen in de uitvoering.

B&V is uw partner in alle fasen van het bouwproces. Wij helpen u graag uw ambitieuze plannen te realiseren. Hier richten wij ons graag op de technische realiseerbaarheid met grip op planning, kosten en kwaliteit van uitvoering.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op!